Чудесни преживявания

   Един пореден, изпълнен с чудесни преживявания усмихнат ден в група “Снежанка”! Раздвижване с музика,знания за професиите и практикуване на някои от тях. Прекрасни бъдещи ученици,пълни с енергия и отворени към учение!

С обич за мама

   “С обич за мама” – тържество по – случай 8-ми март на децата от 4 група “Снежанка” – ДГ”Еделвайс”! Мили мои,пораснали вече, дечица, прекланям се пред големия Ви творчески и артистичен талант! Дерзайте все така с амбиция и хъс – напред и нагоре в училище,университета и живота!

Пижо и Пенда

     Пижо и Пенда /ученици от СУ”Кирил и Методий”/ поздравиха децата от всички групи на ДГ”Еделвайс” с празника 1 март,запознаха ги с традицията и им подариха мартенички и календарчета. Децата от 4 гр.”Снежанка” рецитираха стихчета,пяха песни и танцуваха!

Благодарим Ви!

 

Oткрита педагогическа ситуация по математика

     Във връзка с реализацията на Плана за приемственост между ОВП в ДГ и училището,днес в ДГ”Еделвайс” се проведе открита педагогическа ситуация по математика/съвместно решение на учители от ОУ “Неофит Рилски” и педагогическия екип на 4 подготвителна група “Снежанка”. Бъдещите първокласници показаха пред родители и педагози завидни компютърни и математически знания, умения и компетентности! Достойна изява на добре подготвени бъдещи ученици! Гордеем се с Вас,мили дечица,попътен вятър в океана на българското образование!