Есенни вълшебства

     Днес в ДГ “Еделвайс”-Велинград се организира и проведе инициатива на тема “Есенни вълшебства”! Деца,педагози и родители изработиха от природни,подръчни и отпадъчни материали интересни,оригинални предмети,обекти,животни.Рисунки и колективни апликации украсиха коридорите на детското заведение! НЕКА ТАКА, ИЗПРАТИМ ЕСЕНТА !

 

Посещение на библиотеката

     Днес децата от 4 подготвителна група “Снежанка” при  ДГ “Еделвайс” -Велинград посетиха библиотеката в квартал Чепино.Запознаха се с книжки от детския отдел и интересни енциклопедии.Надяваме се,че когато започнат да четат ще предпочетат книгата пред компютрите!

 

Нова настилка

     Новата настилка и уреди за игра на децата за поредната детската площадка в двора на ДГ”Еделвайс” е вече факт. Благодарение на Кмета на Община- Велинград- г-ин Коев, Училищното настоятелство, всички родители, труд и ентусиазма на помощния персонал, децата от първа група ще има къде да играят!Всичко в името на щастливите игри на децата си заслужава усилията!

БЛАГОДАРИМ ВИ ,МИЛИ ХОРА!!!

Математика с игра

     Днес се проведе открита педагогическа ситуация по математика пред родители и колеги учители в IV подготвителна група “Снежанка” при ДГ “Еделвайс”-Велинград на тема:”Математика с игра”.

Карнавал в ДГ

    Така децата от групите ” Конче Вихрогонче” и ” Работливите пчелички” при ДГ “Еделвайс” – филиал празнуват 1-ви ноември – денят на будителите. На празника присъстваха и родителите.