Посещение на библиотеката

     Днес децата от 4 подготвителна група “Снежанка” при  ДГ “Еделвайс” -Велинград посетиха библиотеката в квартал Чепино.Запознаха се с книжки от детския отдел и интересни енциклопедии.Надяваме се,че когато започнат да четат ще предпочетат книгата пред компютрите!

 

Математика с игра

     Днес се проведе открита педагогическа ситуация по математика пред родители и колеги учители в IV подготвителна група “Снежанка” при ДГ “Еделвайс”-Велинград на тема:”Математика с игра”.

ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ

     ДГ „ Еделвайс” втори ден е домакин на детски театрален фестивал „ В света на приказките. Децата от всички групи представиха театрални постановки на известни приказки, в които пресъздавайки роли на литературни герои от българските народни приказки показаха творческите си способности, артистичните си умения и талант.

- Група ” Снежанка”

- Група ” Мики Маус”

- Група ” Пчеличка “

 

“Венец от български народни приказки”

 Децата от група “Снежанка” взеха участие във фестивала на приказките, организиран и проведен в ДГ “Еделвайс” с драматизации на венец от български народни приказки! Разкриха пред своите родители нравствени добродетели и поуки от мъдростта на фолклора ни!