ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ

     ДГ „ Еделвайс” втори ден е домакин на детски театрален фестивал „ В света на приказките. Децата от всички групи представиха театрални постановки на известни приказки, в които пресъздавайки роли на литературни герои от българските народни приказки показаха творческите си способности, артистичните си умения и талант.

- Група ” Снежанка”

- Група ” Мики Маус”

- Група ” Пчеличка “

 

“Венец от български народни приказки”

 Децата от група “Снежанка” взеха участие във фестивала на приказките, организиран и проведен в ДГ “Еделвайс” с драматизации на венец от български народни приказки! Разкриха пред своите родители нравствени добродетели и поуки от мъдростта на фолклора ни!

Открита педагогическа практика

     Открита педагогическа практика – ” Обогатяване социалната компетентност на децата и ефективно педагогическо общуване с тях, чрез овладяване на българския език и литература в предучилищна възраст “.Възприемане на литературно произведение – приказката ” Пъстър Великден “

.

Плодова салата

     Във връзка с реализация на проект “Училищен плод”, днес децата от гр.”Снежанка” – ДГ “Еделвайс” - Велинград, направиха вкусни плодови салати. Показаха знания за значението на плодовете за здравето на хората. Приготвиха красиви и полезни салати,богати на витамини,които на обяд сладко си похапнаха!