Довиждане детска градина,Здравей първи клас!

     На 26.05.2016 г. в залата на ДГ“ Еделвайс” – гр.Велинград децата от група „Пчеличка” участваха във вълнуващо тържество – раздяла с любимата детска градина „Еделвайс“ и предстояща среща с училището под надслов “Довиждане детска градина,Здравей първи клас“
В залата присъстваха родители и близки на децата, учители . С много песни, стихчета и танци децата поздравиха присъстващите и показаха, че вече са готови за първи клас.
Госпожа Вили Манева, директор на детското заведение приветства малките възпитаници и връчи на всяко дете удостоверение за успешно завършване на подготвителна група.
Децата получиха и „Портфолио на детето от подготвителна група“ за личните си постижения  и грамоти за постигнати най-високи резултати по различните образователни направления.

ДЕН НА ЗАБАВНИ ИГРИ

     ДЕН НА ЗАБАВНИ ИГРИ и заслужена отмора в група „ПЧЕЛИЧКА“! След блестящото представяне на последния си урок в детската градина, любознателните пчелички посрещнаха мило гостенче! ПЧЕЛИЧКАТА – РОБОТ „ЖУЖИНА“, покани децата на интерактивни, познавателни игри! А усърдният умствен труд, малките програмисти с удоволствие замениха с ИГРИ С ПАРАШУТ и игри на двора!

 

ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ

     ДГ „ Еделвайс” втори ден е домакин на детски театрален фестивал „ В света на приказките. Децата от всички групи представиха театрални постановки на известни приказки, в които пресъздавайки роли на литературни герои от българските народни приказки показаха творческите си способности, артистичните си умения и талант.

– Група ” Снежанка”

– Група ” Мики Маус”

– Група ” Пчеличка “